Welkom op www FLYASG nl d� snelle link naar www AIRSERVICEGRONINGEN nl - Nieuw vliegtuig voor Air Service Groningen uniek in Europa

foto King Air 300

Nieuw vliegtuig voor Air Service Groningen uniek in Europa

EELDE - De eerste passagiersvluchten met het nieuwe toestel van het Groningse luchttaxibedrijf Air Service Groningen zullen in januari 2007 uitgevoerd worden onder de naam Air Charters Europe(ACE). Op 16 december zal de King Air 300 HW aan het eind van de middag arriveren op Luchthaven Eelde na een lange vlucht vanuit de vanuit de Verenigde Staten waar het toestel door de eigen vliegers van ACE is opgehaald.

Dit type vliegtuig wordt in Europa op dit moment nog niet ingezet. Het is het meest solide en betrouwbare toestel uit de Beechcraft-stal. Het tweemotorige turboprop toestel biedt plaats aan maximaal negen passagiers in een luxe en van alle gemakken voorziene cabine Door de moderne en zware motoren heeft het vliegtuig de snelheid van een zakenjet en een zeer laag geluidsniveau. Er kan non-stop met 8 passagiers naar bijvoorbeeld Bulgarije gevlogen worden. Het aantal vluchten naar dit soort bestemmingen is het afgelopen jaar steeds groter geworden. Vooral energie-, scheepsbouw-, en onroerend goedbedrijven gaan meer en meer zaken doen met het (voormalig) Oostblok.

Air Charters Europe voert wekelijks meerdere chartervluchten en medische vluchten uit in heel Europa en Noord Afrika. Het bedrijf gevestigd op Groningen Airport Eelde is drie jaar geleden gestart en ziet volop mogelijkheden om dit nieuwe toestel in te zetten. Voorlopig beschikt de maatschappij over één vliegtuig van dit type. Indien er vraag is naar meer of grotere toestellen kan Air Charters Europe door haar betrouwbare contacten deze vliegtuigen snel en moeiteloos regelen.

Zoals men een taxi kan bestellen om te worden vervoerd via de weg, kan men bij Air Charters Europe een vliegtuig bestellen. Dankzij snelle luchtverbindingen brengt ACE haar passagiers en of vracht comfortabel en in weinig tijd naar bestemmingen in geheel Europa en Noord Afrika doordat ACE gebruik kan maken van meer dan 1000 grote en kleinere vliegvelden. De klant bepaalt naast de bestemming ook het tijdstip van vertrek èn de service aan boord. Air Charters Europe, waarvan enkele medewerkers meer dan 25 jaar ervaring in de luchtvaart hebben opgebouwd, verzorgt alle vliegoperationele zaken zoals vergunningen en eventueel het vervoer op de plaats van bestemming. In alle gevallen is het vliegtuig tijdens de vlucht exclusief van de betreffende klant en is de vlucht volledig afgestemd op de wensen van die klant.

Nadere informatie over Air Charters Europe bij Marcel Nijmeijer:

- Telefoon: 050-3080073,
- Fax: 050-3080074
- Internet: www.flyace.eu
- E-mail: info@flyace.eu
- Mobile:06-30733478